NOVCH Jægerslunds Tia Dalma 

X

Blackthorn Aruna 

Der forventes labradorhvalpe den 13. april 2021 - ALLE HVALPE ER RESERVERET 

Tia

Russki

Russki er opdrættet og ejet af Rita Kökeny i Ungarn, men er for en kort periode udstationeret i Danmark hos Kennel Møgelholt. Vi er så heldige, at vi har fået lov til at anvende Russki i avl. Russki har en glad og rolig natur med stor vilje til samarbejde. Han har sammen med sin ejer i Ungarn vist flotte resultater og er præmieret med excellent på markprøve A og på working test.

Læs mere om Russki på følgende link: https://www.blackthorngundogs.com/blackthorn-aruna

Tia er hjemmelavet og blev optaget i schweissregistreret bare 1 år gammel. Hun har haft ca. 400 eftersøgninger. Hun bliver brugt til både jagt- og trafikeftersøgninger. Derudover er Tia præmieret på schweissprøver i Danmark og i Norge - hun har også opnået Norsk Vildtsporchampionat. Tia har 2 x Very Good på udstilling. 

Læs mere om Tia her på siden.

Begge hunde er af markprøvelinjer, hvorfor der forventes nogle arbejdsvillige hunde med ro i hovedet og stor "pleaser-gen". Hvalpene vil derfor kun blive solgt til den aktive hundefører, som ønsker at bruge hvalpen til f.eks. jagt, markprøver, sporprøver, schweisshund m.v.

Sundheden er helt i top på begge hunde - og hvalpene er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs og Dansk Retriever Klubs avlsanbefalinger.

Al henvendelse vedrørende eventuelt køb af hvalpe skal ske pr. telefon til Frederik på 20 73 27 37.